12.01.2022

Oleg Efrim, invitat și în acest an în calitate de jurat pentru premiile CEE Deal of the Year

Oleg Efrim, Managing Partner la Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost invitat și în acest an să fie parte a juriului de elită pentru premiile CEE Deal of the Year 2021 –  cele mai prestigioase premiii din industria juridică din  Europa Centrală și de Est.

Premiile CEE Deal of the Year sunt acordate din 2017 de CEE Legal Matters, principala sursă de știri și informații despre avocați și industria juridică din Europa Centrală și de Est,  pentru a celebra tranzacțiile de renume din regiune, precum și avocații și firmele de avocatură care le fac să se întâmple.

”Aperecierea juraților pe piața lor, respectul pe care îl primesc din partea colegilor, dar și reputația în privința căreia au lucrat de-a lungul anilor este incontestabilă, ca să nu mai vorbesc despre experiența de a lucra în tranzacții complexe și sofisticate”, a declarat David Stuckey, directorul Premiilor CEE Deal of the Year pentru CEE Legal Matters.

”Suntem extrem de norocoși să-l avem pe Oleg Efrim în această calitate importantă”, a mai precizat David Stuckey.

Finaliștii premiilor vor apărea în numărul din martie 2022 al revistei CEE Legal Matters, iar câștigătorii vor fi anunțați la banchetul anual CEE Deal of the Year, programat la Londra pe 5 aprilie 2022.

Mai multe informații despre premii și ceremonie pot fi găsite pe pagina de internet oficială www.doty.ceelegalmatters.com.

Oleg Efrim este Managing Partner și unul din partenerii fondatori ai ERA. El a fost implicat în proiecte de investiții de mari dimensiuni și de înaltă calitate și a reprezentat cu succes interesul a numeroși clienți naționali și internaționali în instanțele de judecată din Moldova.