DISTINCȚII

DOTY-Winner-Moldova

https://ceelegalmatters.com/

”Efrim, Roșca și Asociații” a fost premiată cu distincția Deal of the Year 2018 de prestigioasa publicație CEE Legal Matters. Suntem onorați să anunțăm că ERA a fost premiată cu distincția Deal of the Year 2018 în Republica Moldova de către prestigioasa publicație CEE Legal Matters. Premiul a fost acordat pentru reprezentarea B.C. Moldova-Agroindbank S.A. și a Guvernului Republicii Moldova în tranzacția de vânzare a pachetului majoritar de acțiuni Consorțiumul internațional de investitori – BERD, Invalda INVL, Horizont Capital. Este pentru prima dată în istoria acestei competiției când au fost desemnate companii juridice-câștigătoare din Republica Moldova.

În această tranzacție, Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” i-a avut în echipă pe Oleg Efrim, Ilona Panurco și Tinca Bodiu. Practicienii în drept cu experiență impresionantă din Europa Centrala si de Est s-au reunit la Budapesta, în data de 28 martie la ceremonia de decernare a CEE Deal of the Year Award (Distincția pentru Tranzacția Anului în țările din Europa Centrală și de Est). ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost reprezentată la Budapesta de către Ilona Panurco, Consultant Senior, șefa Departamentului Consultanță. ”Importanța tranzacției a fost determinată nu doar de faptul că s-a vândut un pachet consistent de acțiuni la cea mai mare bancă din Republica Moldova. A fost prima tranzacție de acest fel, de o complexitate greu de imaginat. Am fost onorați să reprezentăm atât B.C. Moldova-Agroindbank S.A., cât și Guvernul Republicii Moldova, în calitate de vânzător. Prestigiosul premiu este o recunoaștere a valorii echipei ERA care este înzestrată cu cunoștințe și pregătirea necesară, dar și cu dedicație și abnegație suficientă pentru a participa la astfel de tranzacții. Mă bucur că serviciile de calitate prestate de ERA sunt recunoscute nu doar de clienți și comunitatea de afaceri, dar și de publicații internaționale prestigioase”, a declarat Oleg Efrim, Managing Partner ”Efrim, Roșca și Asociații”.

Distincțiile CEE Deal of the Year Award sunt oferite drept rezultat al unui proces de selecție unic si complex, realizat de către echipe de profesioniști din Europa Centrala și de Est. Anul acesta, în cadrul concursul pentru obținerea distincțiilor 2019 CEE Deal of the Year Award au concurat companii juridice renumite precum: Allen & Overy, Baker McKenzie, CMS, Cobalt, Freshfields Bruckhaus Deringer, Redcliffe Partners, Sayenko Kharenko, Țuca Zbârcea & Asociatii, White & Case, Wolf Theiss.

Screen Shot 2019-03-29 at 12.20.23


https://chambers.com/profile/organisation/22933884

Performanța ERA aduce recunoaștere și creștere în clasamentul Chambers Europe 2019 Prestigiosul clasament Chambers Europe 2019 a desemnat cele mai bune firme de avocatură. Succesul înregistrat de către Casa de Avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost recunoscut și în acest an, iar munca depusă de avocați a dus la o creștere în top. La fel, profesionalismul firmei de avocați a dus la intrarea în top la categoria Corporativ/Comercial. Astfel, ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost poziționată pe palierul 3 la capitolul Corporativ/Comercial. În clasament se spune că firma este recunoscută datorită reputației și creșterii pe piață. Baza de clienți este formată din companii naționale și internaționale, iar avocații ERA oferă consultanță în privința guvernării corporatiste, structurare sau insolvență. Clienții spun că sunt extrem de mulțumiți de flexibilitatea echipei, care găsește soluții la orice problemă în orice moment al zilei. La fel, clienții susțin că echipa de avocații oferă sfaturi ”exacte, bine executate și bine documentate”.

Printre practicienii notabili ai firmei de avocatură a fost menționată Ilona Panurco, consultant Senior, șefa Departamentului Consultanță. La capitolul Litigare, ERA a fost clasat pe palierul doi, înregistrând creștere. Potrivit clasamentului, echipa este cunoscută pentru practica și reputația din ce în ce mai proeminentă. Echipa gestionează o gamă largă de dosare legate de insolvență, proprietate intelectuală sau încasarea plăților. De asemenea, echipa se ocupă de infracțiuni de tip ”white-collar”. Clienții descriu echipa ERA ca fiind foarte conștientă de problemele pieței locale. La categoria practicieni notabili a fost inclus Oleg Efrim, Managing Partner Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” despre care se spune că asistă companiile internaționale în litigii comerciale.

Clienții apreciază experiența din Guvern a lui Oleg Efrim și laudă abordările și strategiile avocatului. Mai mult, clienții susțin că Oleg Efrim este foarte impresionant în instanță. Tot la categoria practicieni notabili a fost inclus și Vlad Roșca, Partener Casa de Avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații”, care reprezintă atât persoane fizice, cât și juridice în litigii comerciale complexe. Vlad Roșca reprezintă și în dosare complexe la Curtea Supremă de Justiție. Clienții laudă abordarea lui Vlad Roșca în instanță și spun că este un litigator eficient. Mai mult, acesta are o experiență bogată în privința litigiilor comerciale, iar clienții îl mai descriu ca fiind excepțional. La capitolul Litigare, topul i-a recunoscut în acest an, în mod individual, pe cei doi parteneri ai Casei de Avocatură.

Oleg Efrim a fost clasat pe palierul 2, iar Vlad Roșca – palierul 1. Vlad Roșca și Oleg Efrim se bucură de recunoaștere și plasare in topul Chambers Europe încă din 2007. Casa de Avocatură ”Efrim, Roşca şi Asociaţii” este unul dintre liderii de pe piaţa de consultanță juridică şi avocatură din Republica Moldova. Echipa este în permanentă colaborare cu alte case de avocatură din afara ţării, ceea ce îi permite să participe în proiecte regionale şi internaţionale, cu parteneri de încredere în exterior.


http://www.legal500.com/c/moldova/legal-market-overview

Performanța Casei de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost recunoscută și în acest an de The Legal 500, care a desemnat ERA în topul celor mai bune firme de avocați din Republica Moldova. În topul întocmit de The Legal 500, la capitolul prezentare generală, Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost clasată pe al treilea palier. În același timp, unul dintre consultanții firmei, Ilona Panurco a fost nominalizată în categoria Next generation Lawyers. The Legal 500 scrie despre ”Efrim, Roșca și Asociații” că este o echipă puternică și competentă, care oferă expertiză profesionistă. The Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional.


Screen Shot 2018-10-09 at 19.29.17

https://www.chambers.com

Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a obținut rezultate remarcabile în ultima perioadă, acestea fiind recunoscute de prestigiosul clasament Chambers Europe 2018. În topul publicat recent, care include cele mai bune firme de avocatură și avocații, se regăsește atât casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații”, cât și cei doi parteneri ai biroului: Oleg Efrim și Vlad Roșca.

La capitolul Dispute Resolution, ERA a fost clasată pe al treilea palier. Autorii clasamentului menționează că firma a fost înființată de avocați renumiți și are o reputație și un feedback pozitiv din partea clienților. ERA gestionează o gama variată de cauze de contencios, comercial, fiscal, infracțiuni economice, proprietate intelectuală și concurență.

Avocații ERA sunt apreciați de către clienți pentru capacitatea lor de a corespunde necesităților clientului. ”Ei știu ce să facă în orice situația pentru a satisface așteptările clientului” sau ”Sunt excelenți, fac mai mult decât le cerem”, susțin clienții.  La fel, beneficiarii sunt mulțumiți și de disponibilitatea avocaților de la ERA: ”Sunt disponibili 24 din 24 și te poți baza pe ei în orice situație”.

În particular, Chambers Europe 2018 l-a poziționat pe Vlad Roșca, Partener ERA, pe primul palier, la capitolul Dispute Resoluțion. Despre Vlad Roșca se spune că este unul dintre cei mai cunoscuți litigatori din Republica Moldova, iar recunoașterea a venit datorită renumelui și a feedback-ului pozitiv. Clienții îi apreciază cunoștințele profunde. Vlad Roșca reprezintă clienți naționali și internaționali în litigii de arbitraj comercial, proceduri administrative și penale, precum și cazuri de faliment.

Pe palierul trei a fost poziționat Oleg Efrim, Managing Partener ERA care, potrivit Chambers Europe 2018, se află în clasament datorită recunoașterii puternice pe piață. Oleg Efrim are experiență în litigiile comerciale și civile, oferind consultanță și în domeniul dreptului concurenței. Este descris de clienți ca fiind ”politicos, exact și oferă răspunsuri rapide”.

Ambii parteneri au reprezentat în cazuri de litigii notorii din Republica Moldova, în timp ce echipa de consultanță s-a ocupat de probleme complexe în domeniul corporativ, proprietate intelectuală, concurență, domeniul bancar, domeniul de reglementare și elaborare legislativă.

Pentru Vlad Roșca și Oleg Efrim, aceasta nu este prima apariție în clasamentul Chambers Europe. Aceștia se bucurau de recunoaștere și plasare in topul Chambers Europe în 2007, 2008 și 2017. Acum au revenit în comun ca birou și individual pe palierele de top.


Screen Shot 2017-10-26 at 10.32.36

https://www.iflr1000.com/Firm/Efrim-Rosca-Asociatii/Profile/23658#review

Suntem bucuroși să vă anunțăm că firma de avocatură “Efrim, Roșca și Asociații” a fost clasată drept una dintre cele mai bune firme de avocatură din Republica Moldova în anul 2017, în sectorul financiar și corporativ, prin IFLR1000, un ghid bine cunoscut și de încredere pentru firme de avocați și avocați din întreaga lume. Potrivit IFLR1000, ERA “a acționat pentru companii precum British American Tobacco, FlyRen Energy și ICS ProDigital în chestiuni corporative generale.

În același timp, “un punct de atracție al afacerii a fost văzut de firmă în ceea ce privește dezvoltarea unei instalații fotovoltaice”, spune IFLR1000. Suntem încântați că clienții noștri au raportat la IFLR1000 că ERA este “foarte profesionist și demn de încredere”. Pe lângă clasamentul nostru ferm, IFLR1000 a recunoscut și a apreciat munca remarcabilă a avocaților de la ERA. Sa subliniat că Oleg Efrim, managing partner al ERA, a fost evaluat ca avocat “foarte apreciat”, iar Ilona Panurco, șefa departamentului de consultanță, este “profesionist, rapid și competent”. 

IFLR1000 este ghidul celor mai importante firme de avocatură și avocați din domeniul financiar și corporativ. Primele clasări au fost publicate în 1990, iar în prezent, cercetarea acoperă peste 120 de jurisdicții din întreaga lume, inclusiv Republica Moldova. Cercetarea IFLR1000 este un proces continuu care ține pasul cu evoluțiile majore (tranzacții notabile și știri ale firmelor de avocatură) pe tot parcursul anului.


http://www.legal500.com/c/moldova

După numai un an de activitate, firma de avocatură “Efrim, Roșca și Asociații” informează că este recomandată de Legal 500 ca fiind una dintre cele mai bune firme de avocatură. Ghidul independent al experților a inclus ERA în acest prestigiu, datorită profesionalismului manifestat de echipa sa de avocați. Clienții citați de Legal 500 au relatat despre ERA că “are avocați cu experiență îndelungată, cu o reputație câștigată de-a lungul timpului”, cum ar fi fostul ministru al justiției, Oleg Efrim. Curând a devenit “una dintre firmele de vârf din țară”, iar clienții spun că “serviciile oferite sunt excelente, iar răspunsurile detaliate sunt trimise în foarte scurt timp”.

În ceea ce privește Vladislav Roșca și Ilona Panurco, clienții au declarat că “sunt specialiști profesioniști și competenți, suficient de pricepuți și cu experiență pentru a oferi servicii de înaltă calitate”. “Prezența ERA în topul celor mai bune firme de avocatură din Moldova este o onoare pentru noi, mai ales că astfel de rezultate au fost obținute după primul an de activitate. Este o dovadă excelentă a profesionalismului unei echipe dinamice, a expertizei de top și a înaltei aprecieri față de noi de către clienții noștri”, a declarat Oleg Efrim, Managing Partner al “Efrim, Roșca și Asociații”.

Legal 500 publică anual evaluările legate de activitatea firmelor de avocatură. În acest an, a fost evaluată performanța firmelor de avocatură din peste 150 de țări. Firmele sunt clasate după o analiză extinsă a proiectelor, a complexității aspectelor juridice și a metodelor de soluționare a cauzelor. Un alt criteriu este feedbackul oferit de clienți.