28.06.2016

Casa de avocatură „Efrim, Roșca și Asociații” are un nou avocat

Corina Oprea este noul avocat asociat junior al casei de avocatură „Efrim, Roșca și Asociații”. Avocata este specializată în litigii de drept comercial.

În prezent, ea mai este vicepreședinte al ONG-ului „Tinerii Europeni Federaliști” din Moldova, expert juridic și trainer în cadrul Centrului Național al Activiștilor în domeniul Drepturilor Omului (CNADO). Timp de aproape un an și jumătate, Corina Oprea a oferit asistență juridică „Ziarului de gardă”, în special cititorilor ziarului, și a scris articole pe diferite subiecte juridice.

Avocatul asociat junior al casei de avocatură „Efrim, Roșca și Asociații” a obținut licența în domeniul Economie Generală și Drept și are titlul de master în Drept Economic. Doi ani la rând, în 2013 și 2014, Corina Oprea a fost desemnată cel mai bun student al Academiei de Studii Economice din Moldova. Mai mult, în 2013 a primit Bursa de merit a Guvernului Republicii Moldova pentru „Cel mai bun student al anului”, iar în 2012 a primit Bursa Moldcell.

Noul avocat asociat junior al ERA a mai făcut studii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism și Școala Tânărului Lider Politic – ADEPT, și a fost formator la Institutul Național Democrat pentru Afaceri Internaționale (NDI Moldova).