Distincții

Screen Shot 2017-10-26 at 10.32.36

https://www.iflr1000.com/Firm/Efrim-Rosca-Asociatii/Profile/23658#review

Ne bucurăm să Vă anunțăm, că IFLR1000 – un ghid juridic internațional prestigios al companiilor juridice și juriștilor de top, a recunoscut Biroul Asociat de Avocați „Efrim, Roșca și Asociații” drept una din cele mai bune companii juridice din Republica Moldova, în domeniile dreptului financiar și corporativ.

Conform ILFR1000, ERA „a consultat clienţi precum British American Tobacco, FlyRen Energy și ICS Pro Digital în sfera dreptului corporativ.” În același timp, IFLR1000 a subliniat că ERA „a oferit consultanță în cadrul proiectului de dezvoltare a unui parc fotovoltaic.”

Ne mândrim cu faptul că am fost recomandaţi drept o echipă „foarte profesionistă și de încredere” de către clienţii noştri. Concomitent cu rezultatele obținute de ERA, IFLR1000 a apreciat şi munca remarcabilă a juriștilor ERA. Oleg Efrim, Managing Partner al ERA, a fost inclus în categoria avocaţilor „foarte apreciați”, iar Ilona Panurco, Șefa Departamentului Consultanță, a fost recunoscută drept „profesionistă, promptă și competentă”.

IFLR1000 este un ghid juridic internațional prestigios al celor mai bune companii juridice și juriștilor de top. Primele clasamente au fost publicate în anul 1990 iar în prezent cercetarea acoperă peste 120 de jurisdicţii internaţionale, inclusiv cea a Republicii Moldova. IFLR1000 este un ghid care efectuează o cercetare continuă, ţinând cont de evoluţiile importante pe piaţă (tranzacţii importante şi noutăţile companiei) pe tot parcursul anului.


 DISTINCȚII Legal 500

Screen Shot 2017-04-13 at 12.52.40

http://www.legal500.com/c/moldova

După numai un an de activitate, Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” anunță că este recomandată, de către Legal 500, ca fiind una dintre cele mai bune firme juridice. Ghidul independent de specialitate a inclus ERA în acest top prestigios, datorită profesionalismului de care a dă dovadă echipa de avocați.

Clienții, citați de Legal 500, spun despre ERA, că are ”avocați foarte experimentați, cu o reputație stabilită în timp”, cum ar fi fostul Ministru al Justiției, Oleg Efrim. A devenit într-un timp scurt ”una din firmele de top din țară”, iar clienții spun că ”serviciile sunt excelente și răspunsurile detaliate sunt trimise foarte repede”. Despre Vladislav Roșca și Ilona Panurco, clienții au declarat că sunt ”specialiști profesioniști și competenți, care posedă cunoștințe și experiență pentru a oferi servicii de calitate înaltă”.

”Prezența ERA în clasamentul celor mai bune firme juridice din Moldova ne onorează, cu atât mai mult cu cât aceste rezultate vin după primul an de activitate. Este o dovadă excelentă a profesionalismului unei echipe dinamice, evidențiază expertiza de top pe care o deținem și reprezintă o înaltă apreciere din partea clienților noștri”, a declarat Oleg Efrim, Managing Partner, ”Efrim, Roșca și Asociații”.

Legal 500 publică anual analize referitoare la activitatea firmelor de avocatură. În acest an a fost analizată prestația caselor de avocați din peste 150 de țări. În urma unei analize extinse a proiectelor, a complexității problemelor juridice și a modalităților de soluționare a cauzelor, firmele sunt incluse în top. Un alt criteriu, este feedback-ul oferit de clienți.