Distincții

http://www.legal500.com/c/moldova/legal-market-overview

Performanța Casei de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost recunoscută și în acest an de The Legal 500, care a desemnat ERA în topul celor mai bune firme de avocați din Republica Moldova. În topul întocmit de The Legal 500, la capitolul prezentare generală, Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost clasată pe al treilea palier. În același timp, unul dintre consultanții firmei, Ilona Panurco a fost nominalizată în categoria Next generation Lawyers. The Legal 500 scrie despre ”Efrim, Roșca și Asociații” că este o echipă puternică și competentă, care oferă expertiză profesionistă. The Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional.


Screen Shot 2018-10-09 at 19.29.17

https://www.chambers.com

Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a obținut rezultate remarcabile în ultima perioadă, acestea fiind recunoscute de prestigiosul clasament Chambers Europe 2018. În topul publicat recent, care include cele mai bune firme de avocatură și avocații, se regăsește atât casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații”, cât și cei doi parteneri ai biroului: Oleg Efrim și Vlad Roșca.

La capitolul Dispute Resolution, ERA a fost clasată pe al treilea palier. Autorii clasamentului menționează că firma a fost înființată de avocați renumiți și are o reputație și un feedback pozitiv din partea clienților. ERA gestionează o gama variată de cauze de contencios, comercial, fiscal, infracțiuni economice, proprietate intelectuală și concurență.

Avocații ERA sunt apreciați de către clienți pentru capacitatea lor de a corespunde necesităților clientului. ”Ei știu ce să facă în orice situația pentru a satisface așteptările clientului” sau ”Sunt excelenți, fac mai mult decât le cerem”, susțin clienții.  La fel, beneficiarii sunt mulțumiți și de disponibilitatea avocaților de la ERA: ”Sunt disponibili 24 din 24 și te poți baza pe ei în orice situație”.

În particular, Chambers Europe 2018 l-a poziționat pe Vlad Roșca, Partener ERA, pe primul palier, la capitolul Dispute Resoluțion. Despre Vlad Roșca se spune că este unul dintre cei mai cunoscuți litigatori din Republica Moldova, iar recunoașterea a venit datorită renumelui și a feedback-ului pozitiv. Clienții îi apreciază cunoștințele profunde. Vlad Roșca reprezintă clienți naționali și internaționali în litigii de arbitraj comercial, proceduri administrative și penale, precum și cazuri de faliment.

Pe palierul trei a fost poziționat Oleg Efrim, Managing Partener ERA care, potrivit Chambers Europe 2018, se află în clasament datorită recunoașterii puternice pe piață. Oleg Efrim are experiență în litigiile comerciale și civile, oferind consultanță și în domeniul dreptului concurenței. Este descris de clienți ca fiind ”politicos, exact și oferă răspunsuri rapide”.

Ambii parteneri au reprezentat în cazuri de litigii notorii din Republica Moldova, în timp ce echipa de consultanță s-a ocupat de probleme complexe în domeniul corporativ, proprietate intelectuală, concurență, domeniul bancar, domeniul de reglementare și elaborare legislativă.

Pentru Vlad Roșca și Oleg Efrim, aceasta nu este prima apariție în clasamentul Chambers Europe. Aceștia se bucurau de recunoaștere și plasare in topul Chambers Europe în 2007, 2008 și 2017. Acum au revenit în comun ca birou și individual pe palierele de top.


Screen Shot 2017-10-26 at 10.32.36

https://www.iflr1000.com/Firm/Efrim-Rosca-Asociatii/Profile/23658#review

Suntem bucuroși să vă anunțăm că firma de avocatură „Efrim, Roșca și Asociații” a fost clasată drept una dintre cele mai bune firme de avocatură din Republica Moldova în anul 2017, în sectorul financiar și corporativ, prin IFLR1000, un ghid bine cunoscut și de încredere pentru firme de avocați și avocați din întreaga lume. Potrivit IFLR1000, ERA „a acționat pentru companii precum British American Tobacco, FlyRen Energy și ICS ProDigital în chestiuni corporative generale.

În același timp, „un punct de atracție al afacerii a fost văzut de firmă în ceea ce privește dezvoltarea unei instalații fotovoltaice”, spune IFLR1000. Suntem încântați că clienții noștri au raportat la IFLR1000 că ERA este „foarte profesionist și demn de încredere”. Pe lângă clasamentul nostru ferm, IFLR1000 a recunoscut și a apreciat munca remarcabilă a avocaților de la ERA. Sa subliniat că Oleg Efrim, managing partner al ERA, a fost evaluat ca avocat „foarte apreciat”, iar Ilona Panurco, șefa departamentului de consultanță, este „profesionist, rapid și competent”. 

IFLR1000 este ghidul celor mai importante firme de avocatură și avocați din domeniul financiar și corporativ. Primele clasări au fost publicate în 1990, iar în prezent, cercetarea acoperă peste 120 de jurisdicții din întreaga lume, inclusiv Republica Moldova. Cercetarea IFLR1000 este un proces continuu care ține pasul cu evoluțiile majore (tranzacții notabile și știri ale firmelor de avocatură) pe tot parcursul anului.


http://www.legal500.com/c/moldova

După numai un an de activitate, firma de avocatură „Efrim, Roșca și Asociații” informează că este recomandată de Legal 500 ca fiind una dintre cele mai bune firme de avocatură. Ghidul independent al experților a inclus ERA în acest prestigiu, datorită profesionalismului manifestat de echipa sa de avocați. Clienții citați de Legal 500 au relatat despre ERA că „are avocați cu experiență îndelungată, cu o reputație câștigată de-a lungul timpului”, cum ar fi fostul ministru al justiției, Oleg Efrim. Curând a devenit „una dintre firmele de vârf din țară”, iar clienții spun că „serviciile oferite sunt excelente, iar răspunsurile detaliate sunt trimise în foarte scurt timp”.

În ceea ce privește Vladislav Roșca și Ilona Panurco, clienții au declarat că „sunt specialiști profesioniști și competenți, suficient de pricepuți și cu experiență pentru a oferi servicii de înaltă calitate”. „Prezența ERA în topul celor mai bune firme de avocatură din Moldova este o onoare pentru noi, mai ales că astfel de rezultate au fost obținute după primul an de activitate. Este o dovadă excelentă a profesionalismului unei echipe dinamice, a expertizei de top și a înaltei aprecieri față de noi de către clienții noștri”, a declarat Oleg Efrim, Managing Partner al „Efrim, Roșca și Asociații”.

Legal 500 publică anual evaluările legate de activitatea firmelor de avocatură. În acest an, a fost evaluată performanța firmelor de avocatură din peste 150 de țări. Firmele sunt clasate după o analiză extinsă a proiectelor, a complexității aspectelor juridice și a metodelor de soluționare a cauzelor. Un alt criteriu este feedbackul oferit de clienți.