25.02.2016

ERA a donat cărţi pentru Biblioteca Publică de Drept

Casa de avocatură „Efrim, Roşca şi Asociaţii” a donat astăzi Bibliotecii Publice de Drept zece seturi de Coduri şi Constituţia Republicii Moldova. Fiecare set donat conţine ultima ediţie a Codului muncii, Codului civil, Codului de procedură civilă, Codului penal, Codului de procedură penală şi Codului contravenţional.

„Donaţia de carte este principala sursă de existenţă a bibliotecii. Din păcate, nu ne permitem să facem prea multe achiziţii de carte şi apreciem enorm această susţinere. Codurile sunt, practic, cele mai solicitate cărţi”, a afirmat Mariana Harjevschi, directorul general al Bibliotecii Municipale „B. P. Hajdeu” din Chişinău.

„Biblioteca este un domeniu necomercial, iar datoria noastră morală, ca foşti studenţi la drept, este de a vă susţine”, a spus avocatul Oleg Efrim.

Anul trecut, Constituţia şi cele şase Coduri ale Republicii Moldova au fost redactate de ERA şi publicate de Editura Cartier. Biblioteca Publică de Drept este una dintre filialele Bibliotecii Municipale „B. P. Hajdeu” din Chişinău.