20.04.2017

Performanța ERA, recunoscută în clasificarea Legal 500

După numai un an de activitate, Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” anunță că este recomandată, de către Legal 500, ca fiind una dintre cele mai bune firme juridice. Ghidul independent de specialitate a inclus ERA în acest top prestigios, datorită profesionalismului de care a dă dovadă echipa de avocați.

Clienții, citați de Legal 500, spun despre ERA, că are ”avocați foarte experimentați, cu o reputație stabilită în timp”, cum ar fi fostul Ministru al Justiției, Oleg Efrim. A devenit într-un timp scurt ”una din firmele de top din țară”, iar clienții spun că ”serviciile sunt excelente și răspunsurile detaliate sunt trimise foarte repede”. Despre Vladislav Roșca și Ilona Panurco, clienții au declarat că sunt ”specialiști profesioniști și competenți, care posedă cunoștințe și experiență pentru a oferi servicii de calitate înaltă”.

”Prezența ERA în clasamentul celor mai bune firme juridice din Moldova ne onorează, cu atât mai mult cu cât aceste rezultate vin după primul an de activitate. Este o dovadă excelentă a profesionalismului unei echipe dinamice, evidențiază expertiza de top pe care o deținem și reprezintă o înaltă apreciere din partea clienților noștri”, a declarat Oleg Efrim, Managing Partner, ”Efrim, Roșca și Asociații”.

Legal 500 publică anual analize referitoare la activitatea firmelor de avocatură. În acest an a fost analizată prestația caselor de avocați din peste 150 de țări. În urma unei analize extinse a proiectelor, a complexității problemelor juridice și a modalităților de soluționare a cauzelor, firmele sunt incluse în top. Un alt criteriu, este feedback-ul oferit de clienți.

Casa de Avocatură ”Efrim, Roşca şi Asociaţii” este formată din 11 avocați și juriști cu experiențe și trasee profesionale de excepție. Prioritatea ERA o reprezintă clienții, cărora le este oferită o abordare personalizată și disponibilitate 24/7. ERA este în permanentă colaborare cu alte case de avocatură din străinătate, ceea ce îi permite să participe în proiecte regionale şi internaţionale, cu parteneri de încredere în exterior.

Echipa de avocați și juriști oferă expertiză în domenii precum corporativ și comercial, fuziuni și achiziții, piața de capital, insolvabilitate și lichidare, concurență și ajutor de stat, dar și proprietăți imobiliare. Alte domenii, în care ERA oferă expertiză, se referă la proprietatea intelectuală, relațiile de muncă, resurse umane, audit juridic, reglementare, achiziții publice și parteneriat public-privat sau soluționarea alternativă a disputelor.

http://www.legal500.com/c/moldova