11.03.2019

Recunoaștere și creștere în clasamentul Chambers Europe 2019.

Screen Shot 2019-03-11 at 11.20.30

https://chambers.com/profile/organisation/22933884

Performanța ERA aduce recunoaștere și creștere în clasamentul Chambers Europe 2019 Prestigiosul clasament Chambers Europe 2019 a desemnat cele mai bune firme de avocatură. Succesul înregistrat de către Casa de Avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost recunoscut și în acest an, iar munca depusă de avocați a dus la o creștere în top. La fel, profesionalismul firmei de avocați a dus la intrarea în top la categoria Corporativ/Comercial. Astfel, ”Efrim, Roșca și Asociații” a fost poziționată pe palierul 3 la capitolul Corporativ/Comercial. În clasament se spune că firma este recunoscută datorită reputației și creșterii pe piață. Baza de clienți este formată din companii naționale și internaționale, iar avocații ERA oferă consultanță în privința guvernării corporatiste, structurare sau insolvență. Clienții spun că sunt extrem de mulțumiți de flexibilitatea echipei, care găsește soluții la orice problemă în orice moment al zilei. La fel, clienții susțin că echipa de avocații oferă sfaturi ”exacte, bine executate și bine documentate”. Printre practicienii notabili ai firmei de avocatură a fost menționată Ilona Panurco, consultant Senior, șefa Departamentului Consultanță.

La capitolul Litigare, ERA a fost clasat pe palierul doi, înregistrând creștere. Potrivit clasamentului, echipa este cunoscută pentru practica și reputația din ce în ce mai proeminentă. Echipa gestionează o gamă largă de dosare legate de insolvență, proprietate intelectuală sau încasarea plăților. De asemenea, echipa se ocupă de infracțiuni de tip ”white-collar”. Clienții descriu echipa ERA ca fiind foarte conștientă de problemele pieței locale. La categoria practicieni notabili a fost inclus Oleg Efrim, Managing Partner Casa de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” despre care se spune că asistă companiile internaționale în litigii comerciale. Clienții apreciază experiența din Guvern a lui Oleg Efrim și laudă abordările și strategiile avocatului.

Mai mult, clienții susțin că Oleg Efrim este foarte impresionant în instanță. Tot la categoria practicieni notabili a fost inclus și Vlad Roșca, Partener Casa de Avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații”, care reprezintă atât persoane fizice, cât și juridice în litigii comerciale complexe. Vlad Roșca reprezintă și în dosare complexe la Curtea Supremă de Justiție. Clienții laudă abordarea lui Vlad Roșca în instanță și spun că este un litigator eficient. Mai mult, acesta are o experiență bogată în privința litigiilor comerciale, iar clienții îl mai descriu ca fiind excepțional. La capitolul Litigare, topul i-a recunoscut în acest an, în mod individual, pe cei doi parteneri ai Casei de Avocatură. Oleg Efrim a fost clasat pe palierul 2, iar Vlad Roșca – palierul 1. Vlad Roșca și Oleg Efrim se bucură de recunoaștere și plasare in topul Chambers Europe încă din 2007. Casa de Avocatură ”Efrim, Roşca şi Asociaţii” este unul dintre liderii de pe piaţa de consultanță juridică şi avocatură din Republica Moldova. Echipa este în permanentă colaborare cu alte case de avocatură din afara ţării, ceea ce îi permite să participe în proiecte regionale şi internaţionale, cu parteneri de încredere în exterior.